Danas sastanak koji bi mogao značiti dosta za karijeru Zlatana Ibrahimovića
U dresu tima iz Los Angelesa iskusni švedski napadač je postigao 22 pogotka u 27 odigranih utakmica, a većina ih je bila zaista majstorska (Foto: EPA)

Raiola stigao u Milan

Danas sastanak koji bi mogao značiti dosta za karijeru Zlatana Ibrahimovića

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović bi nakon samo jedne sezone mogao napustiti američku MLS ligu i ekipu LA Galaxyja.

Ibra je zainteresovan za povratak u Evropu. Rado bi ga u svojim redovima vidjela ekipa Milana, a upravo će taj transfer biti današnja tema razgovora između poznatog menadžera Mina Raiole i predstavnika Rossonera.

Ipak, iako italijanski mediji tvrde kako je primarni razglog dolaska Raiole u Milan podrška Giacomu Bonaventuri koji je doživio tešku povredu, smatra se da će usput obaviti pregovore oko eventualnog povratka Ibrahimovića na San Siru.

Ako se transfer dogodi Ibra će dres Rossonera obući nakon gotovo devet godina. Švedski napadač je dvije sezone igrao za italijanskog velikana (2010-2012) i u 85 odigranih utakmica postigao je 56 golova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranije je Ibrahimović redom igrao za velike klubove. Počeo je u švedskom Malmeu, a zatim je igrao za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, PSG i Manchester United.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi