Dancima sa igračem više samo bod u Sofiji

Dancima sa igračem više samo bod u Sofiji

Midhat Šljivak

Danska je u Sofiji osvojila samo bod protiv Bugarske odigravši 1:1, iako su više od sat vremena imali igrača više na terenu.

Bugari su odlično otvorili susret i u sedmoj minuti Rangelov koristi dobar centaršut sa desne strane i stiže do lopte prije ANdersena, te pogađa mrežu Danaca za 1:0.

 

Bugarska je od 26. minute igrala sa igračem manje nakon što je Bandalovski isključen, a prednost igrača više Danci su iskoristili kada je u 40. minuti Nicklas Bendtner pogodio za poravnanje rezultata na 1:1.

 

Pokušala je Danska u nastavku stići do sva tri boda. Imali su nekoliko veoma dobrih prilika, pogodili su prečku, ali do pobjedničkog gola nisu stigli, te je ostalo 1:1.

 

 

 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije