Najstariji igrač na terenu, a u duši i dalje dijete: Smijeh do suza zbog bokserica Danija Alvesa

Klizeći start ga odao

Najstariji igrač na terenu, a u duši i dalje dijete: Smijeh do suza zbog bokserica Danija Alvesa

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su na svom terenu ubjedljivo savladali Athletic Bilbao sa 4:0 u meču 26. kola La Lige.

Katalonski klub je nastavio svoju odličnu seriju i još jednom je oduševio navijače svojom igrom. Barcelona je uspjela da pobijedi sa 4:0, a čak tri gola vidjeli smo u posljednjih 20 minuta meča.

U prvi tim Barcelone vratio se i Dani Alves koji je odigrao svih 90 minuta. Brazilac je prethodne dvije utakmice La Lige propustio zbog suspenzije, a sinoć je dobio ponovo šansu od prve minute.

Iako ima skoro 40 godina pokazao je još jednom da je u odličnoj fizičkoj formi, te je odigrao dosta dobar meč.

Alves se i nakon utakmice našao u centru pažnje kada je mnoge nasmijao. Naime, prilikom jednog klizećeg starta njegov šorc se zavrnuo i mnogi su vidjeli Alvesove bokserice, ali se i slatko nasmijali kada su vidjeli kako izgledaju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Desni bek Barcelone se i sam našalio na svoj račun, te je na Instagramu objavio fotografiju tog detalja sa sinoćnje utakmice.

Opis nije dostupan.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi