4

Komentari (4)

elvir_86
To je ta Barcalona smeče od kluba
Arnel925
Ni smeće nebi bilo ponosno da ga nazoveš FC Barcelona
ubnt2
@elvir_86 Na svu sreću ne treba slušati ni ljude...Pa bolan ne bio, gdje će ovaj još godinu dana dobit? Nedo Allah dragi (primjer) da ovaj ostane i sljedeću sezonu i da igra ligu prvaka a izvuku nemam pojma PSG, City...I šta on će kao rasturit, primili bih po njegovoj strani 4,5 golova sigurno, pa jedva ove sezone domaće utakmice igrao, da je igrao EL ovi bi minimalno svaku tekmu 2+ primali, a da ne govorim da igra LP...Hahaha
Goran86
A ovaj klosar brazilski bi kao jos da dobije godinu dana. Da ih podri, podrzava i sve za sicu.... simbolicni 300 k eurica godisnje. A klub vodi brigu kako da pusti platu obicnim radnicima ili da zaposli radnika za odrzavanje..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.