Dani Alves stao na grb Barcelone tokom slavlja, a onda pokazao nevjerovatno poštovanje prema klubu

Za njega je taj grb svetinja

Dani Alves stao na grb Barcelone tokom slavlja, a onda pokazao nevjerovatno poštovanje prema klubu

Endin Čaušević

Barcelona je jučer pred svojim navijačima pobijedila Atletico Madrid sa 4:2.

Katalonski klub odigrao je jednu od najboljih utakmica u posljednjih godinu dana i nakon preokreta uspio je da slavi protiv ljutog rivala.

Atletico je odlično počeo meč i poveo u osmoj minuti golom Carrasca, ali je samo dvije minute kasnje Jordi Alba spektakulanim golom poravnao na 1:1.

Barceloni je preokret donio Gavi, dok je pogodak za 3:1 postigao Araujo. Početkom drugog poluvremena domaći tim je zabio i četvrti gol, a ovaj put u centru pažnje bio je sjajni Dani Alves koji je pogodio za 4:1.

Alves je dobio ogromne ovacije nakon gola, ali je oduševio i navijače Barcelone svojim potezom tokom slavlja.

Naime, dok je sa saigračima slavio gol vidio je da je u jednom trenutku stao na grb Barce koji je nacrtan na terenu, ali je odmah odlučio da se pomjeri i iz poštovanja prema klubu da ne gazi njegov grb.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostali igrači Barcelone nisu previše marili za grb koji je nacrtan na terenu, ali je Alves ponovo pokazao koliko voli Barcelonu i kakvo poštovanje ima prema katalonskom klubu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
izgaza je njih 20 hahahah
7 5
bk123
jao preseravanja
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi