4

Komentari (4)

Salence
Oni nisu nikakvi "slobodni agenti"o blažena pismenosti!!!!!!!Oni su slobodni igrači(pošto im je istekao ugovor). Prevod engleske fraze"Free agent"ne znači slobodan agent(osim možda na google translator-u).Grozno je vidjeti kad neko svoje frustracije zbog nepismenosti pokušava ispraviti nečim što bi moglo zvučati "cool".Užas....isti lik,isti problemi,čini se kao neizlječiva bolest
Bezbeli22
A kakva to poniženja trpe, što niko ne želi trošiti abnormalne cifre na potrošene igrače? Dok su bili najbolji i izuzetno dobri pitali su ih desetinama miliona eura, sada kada više nisu najnormalnije je da ih niko neće. Možda neko i hoće igrače na zalasku karijere, ali ne za basnoslovne plate na koje su oni naučili, nego za siću. To je život i realnost i najnormalnija stvar.
SemirunosiNemir
Poniženje sami sebi kreiraju! U poznim su godinama, kvalitet i je znati reci DOSTA...
Nele.
Alves je zavrsio karijeru, 39 je puno za pozicoju koju igra a Marselo moze jos godinu-dvije najvise.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.