Dani Alves na originalan način objavio da traži novi klub i ponovo nasmijao sve ljubitelje nogometa
Nakon odlaska iz PSG-a, Alves uživa na odmoru

Brazilac i dalje ne zna gdje će nastaviti karijeru

Dani Alves na originalan način objavio da traži novi klub i ponovo nasmijao sve ljubitelje nogometa

S. Pašalić

Dani Alves je od 1. jula slobodan igrač, međutim još uvijek se ne nazire njegov novi klub.

Alves je napustio PSG i nakon toga odlično odigrao i za reprezentaciju Brazila na Copa Americi, a iako je nekoliko klubova zainteresovano da ga dovede, čini se da on nije zadovoljan s onim što mu je do sada ponuđeno.

36-godišnji Brazilac je odlučio da preko interneta, s jedne strane kroz šalu potraži novi klub, pa je pitao kome treba poslati svoju biografiju.

"Tražim novi posao. Kome trebam poslati biografiju? Neka mi se javi neko ko ima vremena pročitati ga", napisao je šaljivi Alves.

Njegovim pratiteljima na Instagramu se očigledno svidjela ova objava pa je za nešto manje od 24 sata dobio preko milion lajkova.

Tokom svoje karijere Dani Alves je igrao za Bahiju, Sevillu, Barcelonu, Juventus i PSG od čega je najveći dio svoje karijere proveo u katalonskom klubu.

Sa Barcelonom je osvojio i najviše trofeja, a zanimljivo je da je on i igrač sa najviše trofeja u historiji nogometa.

View this post on Instagram

Busco emprego, onde coloco meu currículo? Alguém me avisa aí se tem tempo de ler!! 🤪🤪🤪 #GoodCrazyMood

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

A post shared by DanialvesD2 My Twitter (@danialves) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi