Dani Alves najavio da napušta PSG, slijedi povratak u Barcelonu?
Alvesu uskoro ističe ugovor sa PSG-om

Brazilac nakon dvije godine napušta francuskog prvaka

Dani Alves najavio da napušta PSG, slijedi povratak u Barcelonu?

S. Pašalić

Igrač PSG-a Dani Alves je najavio da će ovog ljeta napustiti ovaj klub.

36-godišnji Brazilac je 2017.godine stigao iz Juventusa u PSG kao slobodan igrač te je sa ovim klubom osvojio pet trofeja, a ugovor mu ističe 30. juna.

"Sve ima početak, sredinu i kraj i sada je došao trenutak da ovdje stavim tačku", napisao Alves na svom Instagram profilu u nedjelju.

"Moram se izviniti ako u nekom trenutku nisam bio na visini i ako sam napravio neku pogrešku, ali ja sam samo pokušavao dati sve od sebe", dodao Alves koji trenutno sa reprezentacijom Brazila trenutno igra Copa Americu.

Ali tu nije kraj ove priče. Naime, katalonski radio RAC1 u nedjelju je donio vijest kako su već ostvareni kontakti između igrača i uprave Barcelone.

Alves je u Barceloni proveo osam godina te je sa ovim klubom osvojio čak 23 trofeja uključujući šest titula prvaka Španije i tri Lige prvaka.

Španski novinar Gerard Romero objavio je kako je Dani Alves zainteresovan za povratak u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi