Neymar iznenadio igrače Barcelone porukom u grupi na WhatsAppu

Spreman da dođe

Neymar iznenadio igrače Barcelone porukom u grupi na WhatsAppu

E. Škorić

Brazilski napadač Neymar pred povratkom je u Barcelonu.

Navodno su Barcelona i PSG otvorili pregovore i ovog ljeta bi se Neymar trebao vratiti u klub iz kojeg je otišao u Pariz za 222 miliona funti u ljeto 2017. godine.

Brazilac nije sretan u Francuskoj, imao je i brojnih problema protekle sezone, a nakon svega što mu se dešavalo, uključujući i skandal u kojem je optužen za silovanje, odlučio je da se vrati u Kataloniju.

Iako je zabio 51 gol u 58 utakmica, Neymaru nedostaje atmosfera sa Nou Campa, ali prije svega izazov i motivacija, pošto je jasno da mu igranje u PSG-u ne donosi pretjerano uzbuđenje, jer klub olako osvaja prvenstva.

Neymar je obavijestio predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija da ne namjerava ponovno igrati za klub, a sada je navodno poslao i poruku u WhatsApp grupu Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne brinite, dolazim", napisao je Neymar u poruci koja je prikazana svim igračima katalonskog kluba, uključujući i stručni štab.

Barca planira da da 100 miliona eura za Neymara i uz to nekog od igrača, a najviše se govori da bi to mogli biti ili Philippe Coutinho ili Ousmane Dembele.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Coutinjo je bolji od njega, vidite sta radi sa Brazilom.. Neymar je pickica i balerina, od papira , nikad nece biti Messi ni Ronaldo, nikad...
4 0
premium
Propao si ti jebo te arapske pare
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti