Dani Alves ponovo provocira Cristiana Ronalda

Postavio zanimljivu fotografiju na Instagramu

Dani Alves ponovo provocira Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras na Camp Nou igraju protiv Seville u okviru 26. kola španske Primere.

Barcelona će večeras pokušati iskoristiti kiks Real Madrida koji je jučer poražen na domaćem terenu od Atletico Madrida. Nakon utakmice u Madridu u centru pažnje bio je Cristiano Ronaldo koji je izjavio da njegovi saigrači nisu na njegovom nivou.

Nije dugo trebalo da se neko od igrača Barcelone oglasi na društvenim mrežama, a kao i obično to je bio Dani Alves. Brazilac je na svom Instagram profilu postavio fotogragiju s treninga Barce s opisom "Ovo je veoma važan dan, idemo porodico".

Španski mediji ovaj potez Alvesa okarakterisali su kao provociranje Ronalda, a već je poznato da je Brazilac imao nekoliko 'prepucavanja' s Ronaldom na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi