Dani Alves: River - Boca u Madridu? Ovo je najveća sramota...

Oglasio se i iskusni Brazilac

Dani Alves: River - Boca u Madridu? Ovo je najveća sramota...

Edmir Škorić

Brazilski iskusni nogometaš Dani Alves izrazio je razočarenje što će se finale Copa Libertadoresa igrati izvan Argentine.

Revanš utakmica finala Copa Libertadoresa navodno će se odigrati 9. decembra na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu, pošto nije bilo uslova da se ona odigra na Riverovom stadionu Monumentalu.

U Boci i dalje odbijaju da igraju, ni Riveru se ne igra u Madridu, a i većina neutralnih fanova smatra da je ipak glupo da se jedna ovakva utakmica igra daleko od Buenos Airesa.

"Vidjeti da Boca i River igraju van južnoameričkog kontinenta, za mene kao nogometaša predstavlja najveće razočaranje koje sam vidio i koje ću vidjeti", prokomentarisao je Alves.

Nakon svega što se izdešavalo u posljednje vrijeme, ko zna hoće li se ovaj meč odigrati i 9. decembra. Podsjećamo, prvi duel završen je rezultatom 2:2 na La Bombonjeri.

Top Komentari

ArminA
Vise je to politicki nego sto je iz sigurnosnih razloga...
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije