Dani Alves se ponudio Barceloni, ali oni za njegov povratak ne žele ni da čuju

Neke stvari mu nisu zaboravili

Dani Alves se ponudio Barceloni, ali oni za njegov povratak ne žele ni da čuju

E. Čaušević

Iskusni brazilski fudbaler Dani Alves potvrdio je da će napustiti PSG ovog ljeta jer mu ističe ugovor.

Alves ima ugovor s Parižanima do kraja ovog mjeseca i odlučio je da neće ostati u francuskom klubu, te da će ponovo promijeniti sredinu. Brazilac je odigrao dvije sezone u PSG-u u koji je stigao kao slobodan igrač iz Juventusa.

U španskim medijima odmah se počelo špekulisati da će se Alves vratiti u Barcelonu za koju je igrao čak osam sezona. Tu je proveo najbolje dane u karijeri, a klub je napustio na ljeto 2016. godine kada je prešao u Juventus.

Katalonski Sport objavio je jutros da je Alves izrazio jasnu želju da se vrati u Barcelonu i odigra barem još jednu sezonu u dresu katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, čini se da na Camp Nou nisu zainteresovani za to pogotovo zbog načina na koji je Alves otišao prije tri godine. Tada je tražio raskid ugovora i odlučio da potpiše za Juventus gdje se zadržao samo jednu sezonu.

Iako je preko agenta poslao čelnicima Barce poruku da ga mogu dovesti besplatno oni su to navodno odbili i poručili mu da nakon svega jednostavno ne žele da on ponovo nosi dres Blaugrane.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi