Marca: Igrač Dinama je na meti Barcelone
Dinamo bi ponovo mogao završiti jedan veliki transfer

Dani Olmo bi se mogao vratiti u klub čiju je akademiju prošao

Marca: Igrač Dinama je na meti Barcelone

S. Pašalić

Igrač Dinama iz Zagreba Dani Olmo svojim sjajnim igrama je privukao pažnju mnogih evropskih klubova.

Španac je prošao Barceloninu akademiju prije nego što se 2014. godine pridružio hrvatskom prvaku.

Olmo je prošle sezone odigrao 44 utakmice u dresu Dinama i postigao je 12 golova te je upisao 9 asistencija i ubjedljivo je bio najbolji igrač kluba iz Zagreba.

Navodno je na Maksimir nedavno stigla i ponuda Bayera iz Leverkusena od 25 miliona eura, a prema pisanju španske Marce sada je i Barcelona pokazala interes za 21-godišnjeg Španca.

Igrač Dinama trenutno nastupa za reprezentaciju Španije koja je sinoć osigurala prolazak u polufinale ovog takmičenja, a Olmo je jedan od igrača koji je oduševio na ovom turniru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi