Dani Ceballos otvoreno se nudi Barceloni

Mladi veznjak nikako da okaže svoj puni potencijal

Dani Ceballos otvoreno se nudi Barceloni

Nogometaš koji je nogometnu javnost oduševio na zanja dva U-21 prvenstva Europe neupitno je Dani Ceballos. Na prvenstvu igranom 2017. izabran je za najboljeg igrača turnira, a njegova je Španjolska bila poražena od Njemačke u finalu.

Prošle godine desio se obrnuti scenarij. Španjolskoj zlato, Nijemcima srebro, a Ceballosu mjesto u najboljoj momčadi turnira.

No, godine prolaze, a veznjak koji će uskoro proslaviti 24. rođendan tapka u mjestu. Točnije, od dugo očekivane igračke eksplozije još uvijek smo jako malo vidjeli. Stoga ga je njegov Real Madrid poslao na posudbu u Arsenal, ali niti tu se nije usrećio. Ove je sezone odigrao 24 utakmice, ali sve skupa samo 1353 minute. Premalo da bi pokazao puni potencijal, stoga je prilično izgledno da će na ljeto potražiti novu sredinu. A za to se počeo sam brinuti preko medija. I to na način da se dovodi u vezu s prelaskom u najvećeg rivala Kraljevskog kluba. Dakako, riječ je o Barceloni.

"Filozofija koju Quique Setien prakticira čini mi se spektakularnom, baš pravom za mene. Nisam imao sreće da me trenira, a on je trenutno u klubu gdje može pobjeđivati tim idejama. Volio bih raditi s njim" -  rekao je Ceballos, a prenose španjolski mediji. Inače, njegova je vrijednost na Transfermarktu 32 milijuna eura, no s obzirom da nas očekuje drastičan pad cijena, upitno je koliko će iznad te cifre ići potencijalni kupac ovog veznjaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dvadesetčetverogodišnji veznjak potpisao je 2017. ugovor s Real Madridom do 2023. godine, a Kraljevski klub je Betisu platio 17 miliona eura odštete. Zanimljivo, Real Madrid je tada u ugovor Danija Ceballosa ubacio nevjerojatnu otkupnu klauzulu koja je iznosila 500 miliona eura.

Toga ljeta na Santiago Bernabeu stigla je još jedna mlada zvijezda španjolskog nogometa, Theo Hernandez iz velikog rivala Atletico Madrida. Slučaj je htio da se ni Ceballos ni Hernandez nisu uspjeli nametnuti trenerima, a prije svega Zidaneu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije