"Hajde, slikaj se sa Messijem! Ne hvala, neću"
Foto - EPA

Dani Olmo nije želio fotografiju

"Hajde, slikaj se sa Messijem! Ne hvala, neću"

M. Šljivak

Španski reprezentativac Dani Olmo otkrio je veoma zanimljiv detalj sa početka karijere.

U razgovoru za španski AS Olmo se prisjetio trenutka u kojem je odbio da se fotografiše sa zvijezdom Barcelone Lionelom Messijem.

"Prije nego sam došao u La Masiju, prijatelj mog oca mi je prišao i rekao mi: Hajde, fotografiši se sa Messijem. Ja sam mu na to odgovorio: Ne hvala, ne treba mi", otkriva Olmo i nastavlja:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imao sam osam godina i ko još odbija fotografiju sa Messijem? Fotografisali su me na kraju protiv moje volje, ali moram istaći da mi je na kraju drago što su me natjerali da to učinim jer imam divnu uspomenu uokvirenu kod kuće", rekao je Olmo.

Danas je Olmo velika zvijezda. Došao je i do reprezentacije Španije, što je svakako velika stvar.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti