Dani Olmo pred neočekivanim transferom

Želi ga Wolverhampton

Dani Olmo pred neočekivanim transferom

E. Čaušević

Dani Olmo je još uvijek član Dinama jer na adresu zagrebačkog kluba nije stigla ponuda koja će ih zadovoljiti.

Španski fudbaler je oduševio sve svojim igrama u dresu Modrih s kojim se izborio i za mjesto u reprezentaciji Crvene furije. Olmo je nedavno priznao da razmišlja o odlasku, ali u slučaju da dođe ponuda koja će za Dinamo biti prihvatljiva.

Ovaj 21-godišnji igrač se povezivao s Barcelonom i Milanom, ali od toga nije bilo ništa jer u Dinamu nisu bili zadovoljni s ponudama koje su poslali ovi klubovi.

No, sada se iznenađujuće u sve to uključio i Wolverhampton koji je čini se najkonkretniji. Mediji u Engleskoj pišu da je engleski klub spreman platiti čak 25 miliona eura za Olma, te da su u Dinamu ozbiljno počeli razmatrati ovu ponudu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Čelnici Wolverhamptona već su kontaktirali Dinamo i predočili svoju ponudu, a sada s Maksimira očekuju odgovor. Mirror piše da neće biti iznenađenje ukoliko Olma budemo gledali u dresu engleskog kluba u nastavku sezone.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
**** vas on vise
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije