Iz Milana se oglasili povodom špekulacija o transferu Danija Olma

Ima li nade?

Iz Milana se oglasili povodom špekulacija o transferu Danija Olma

E. Škorić, foto: EPA

Iz Milana su potvrdili da nisu poslali nikakvu ponudu Dinamu za Danija Olma.

Proteklih se dana intenzivno piše o transferu Olma u Milan i o ponudi od 30 miliona eura koju je navodno prvak Hrvatske dobio sa San Sira. Međutim, s Maksimira demantuju navode hrvatskih i italijanskih medija o ponudi od 30 miliona.

"Koliko znam, to je netačna informacija", rekao je Milanov glasnogovornik Fabio Guadagnini u telefonskom razgovoru za Hinu.

Isto je potvrdio i predsjednik Dinama Mirko Barišić, dok je Nenad Bjelica, trener Modrih, istakao da se intenzivno radi na transferu Olma, ali nije govorio u koji klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno transfer Olma u Milan stopiraju zahtjevi menadžera koji žele skoro četvrtinu iznosa od ukupnog transfera. Olmovi agenti žele čak sedam miliona eura provizije.

Ostale su još dvije sedmice do kraja prelaznog roka, ali teško je očekivati da Dinamo zadrži Olma jer bi ga na ljeto, kada uđe u zadnju godinu ugovora, morao dati po znatno manjoj cijeni od trenutne.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi