7

Komentari (7)

Lezi ćuko,lezi vlashino
Mostarac94
kad Messi za psovanje nije dobio kaznu onda ne vidim zasto bi iko više dobijao kaznu za nesto receno pred kamerama
Penal madrid,madridiot kmeee kmeee
Ecosport
Meni se Modrić čini kao normala čovjek, fer, pošten, ja ne mogu da vjerujem da je on ovo izjavio. Penal čist da čistiji ne može biti. Možda je ovo rekao, a da nije vidio snimku penala, pa mu se čini da nije bio penal. Svi oni koji sumnjaju u penal su ili previše subjektivni ili pojma nemaju o pravilima.
Milfhunter
Modrić misli na situaciju kad nije dosuđen korner prije penala. Penal po meni je, nema se tu šta žalit
barcaforever
Ma samo me interesuje da li bi tako reagovao da je penal bio u korist Hrvatske, normalno ne bi odreagovao ništa, u ovom slučaju su izgubili sa tri gola razlike a on se vadi na jedan gol da je promjenuo situaciju, da je ostalo 1:0 pa uredu, sudijska greška, Argentina je vodila 2:0 protiv dosta jače Nizozemske i opet su završili na penale, treba imati muda i dati dva gola a ne pljuvati po sucima...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.