Danijel Šarić kandidat za rukometaša godine

Vaš glas može odlučiti

Danijel Šarić kandidat za rukometaša godine

Adnan Beganović

Golman Barcelone i našeg nacionalnog tima, Danijel Šarić, jedan je od sedam kandidata za najboljeg igrača u 2011. godini.

Sjajne partije Danijela Šarića nisu ostale nezapažene. Golman koji je vodio Barcelonu do evropskog naslova i prvaka Španije mogao bi ponijeti titulu najboljeg rukometaša 2011. godine.

Naime, u organizaciji portala Handball - Planet.com bira se najbolji rukometaš godine, a žiri kojeg čine evropski novinari i treneri nominovao je i našeg reprezentativnog golmana.

Pored Šarića nominovani su Uwe Gensheimer (Rhein Neckar Lowen i Njemačka), Mikkel Hansen ( AG Kopenhagen i Danska), William Accambray (Montpellier i Francuska), Laszlo Nagy (F.C Barcelona), Hans Lindberg (desno krilo, HSV i Danska), te Bertrand Gille (HSV i Francuska).

Ko je najbolji rukometaš godine odlučit će ljubitelji ovog sporta, a kako bi pomogli Šariću da uzme ovu prestižnu titulu, koju je u krajnjem slučaju i zaslužio, potrebno je da mu date glas na facebook grupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.