Danijel Subašić iz penala primio najnesretniji mogući gol

Kad neće onda baš neće

Danijel Subašić iz penala primio najnesretniji mogući gol

E. Čaušević

Fudbaleri Monaca jučer su na nevjerovatan način ostali bez pobjede u gostima protiv Montpelliera.

Monaco je imao pobjedu u svojim rukama kada je Falcao zabio gol za 2:1, ali su onda u sudijskoj nadoknadi domaći igrači poravnali na 2:2 golom sa bijele tačke.

Penal je izveo Delort, a hrvatski golman Danije Subašić je akter vjerovatno najnesretnijeg penala u svojoj karijeri. On je uspio odbraniti ovaj udarac, ali je lopta dobila čudnu putanju i na kraju završila u golu Monaca.

Subašić je poznat kao veliki majstor za penala, te je i ovaj put pročitao protivnika, ali sreća nije bila na strani Monaca. Ovom pobjedom Monaco bi pobjegao s mjesta koje vodi u niži rang, no na to će još morati malo da sačekaju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

Salidzan
Ovo nije gol
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi