Danijel Zlatković novi član Sloge Gornje Crnjelovo

Nije sakrivao zadovoljstvo zbog postignutog dogovora

Danijel Zlatković novi član Sloge Gornje Crnjelovo

S. Mlaćo

Član Prve lige Republike Sprske Sloga iz Gornjeg Crnjelova angažovala je prvo pojačanje u ovom zimskom prelaznom roku.

Radi se o Danijelu Zlatkoviću koji je ove polusezone nosio dres Modriče, dok je prethodno nastupao za Spartak, Bačku, ČSK i TSC.

"Počastvovan sam pozivom gospodina Krbanjevića da postanem član fudbalskog kluba Sloga.
Drago mi je da sam svojim dobrim igrama uspio steći povjerenje ljudi koji vode ovaj izuzetan sportski kolektiv. Neću kriti, svaki igrač u Republici Srpskoj trenutno želi biti ovdje.
Daću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje. Svjestan sam da u timu vlada izuzetna konkurencija, ali ja se nadam da ću se izboriti za mjesto standardnog prvotimca.
Borba za ulazak u Premijer ligu, stabilnost kluba u svakom smislu, sjajna atmosfera, izuzetni uslovi za trening i utakmice, odličan igrački kadar, treba li nešto više?", kazao je Zlatković prilikom potpisa.

Sloga će u narednim danima dobiti nova pojačanja, a treba istaći da je ovaj tim polusezonu okončao sa tri boda zaostatka za jesenjim prvakom Borcem iz Banja Luke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi