Veliki preokret Željezničara, Sloga pala u Janji
Sjajnu poziciju sada ima Borac koji bi eventualnom pobjedom mogao povećati svoju prednost nad Slogom koja je danas neočekivano poražena od Podrinja

Prva liga RS

Veliki preokret Željezničara, Sloga pala u Janji

S. Mlaćo

Danas je odigrano pet susreta 10. kola Prve lige Republike Srpske. Čak sedam pogodak viđeno je u duelu Željezničar Sport Teama i Kozare. Domaći su slavili 4:3, iako su gosti nakon prvih 45 minuta vodili 3:1.

Za goste su u prvom poluvremenu pogađali Milovan Novaković, Draško Lolić i Dejan Glišić, a za domaće Bojan Marković.

Iako se činilo da će tri boda put Gradiške, u drugom poluvremenu kao da je izašla druga momčad u dresovima domaćih. Adonis Bilal je u 55. minuti smanjio na 2:3, a zatim za 3:3 pogađa Srđan Ružičić. Potpuni preokret i važna tri boda domaćima donosi drugim pogotkom mladi Bojan Marković četiri minute prije kraja.

Pogodaka nije bilo u duelima Tekstilca i Drine, te Alfa Modriče i Slavije. Iznenađenje smo vidjeli u Podrinju gde je Podrinje sa minimalnih 1:0 savladalo Slogu iz Gornjeg Crnjelova. Junak domaćih bio je Stefan Rakić kojije u 38. minuti matirao Borišu Bodirogu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Rudar Prijedor i Sloboda Mrkonjić Grad su podijelili bodove (1:1). Stefan Gavranović donosi domaćima vodstvo u desetoj minuti, a konačnih 1:1 postavlja u 20. minuti Admir Ljutić. Zanimljivo da su gosti na ovaj meč doputovali sa samo dva rezervna nogometaša.

U srijedu igraju Borac i Sutjeska iz Foče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi