Danilović na čelu KSS

Zamijenio Dragana Đilasa

Danilović na čelu KSS

Predrag Danilović izabran je za novog predsjednika Košarkaškog saveza Srbije.

Proslavljeni košarkaš bio je jedini kandidat na izbornoj skupštini i izabran je jednoglasno.

On je zamijenio Dragana Đilasa, koji je krajem oktobra podnio ostavku na tu funkciju.

"Veoma sam ponosan na sve što je Đilas uradio u Savezu i ako moj tim, moji saradnici i ja uradimo bar malo od onoga što je on, biću veoma sreća i zadovoljan. Nadam se da ćemo stvari koje su dobre pratiti, a ako budemo mogli neke stvari popraviti. Neće biti lako, ali daćemo sve od sebe. Za sve realne savjete i kritike, moja vrata će mu uvijek biti otvorena. I iznad svega bih volio da te kritike bude saopštene licem u lice. Trebaće mi sva vaša pomoć, svih saradnika, delegata u unutrašnjosti. Vjerujte mi da mi nije ni malo svejedno", rekao je Danilović.

Na prijedlog Danilovića izabrana su dva nova potpredsjednika - Bojan Radun i Dušan Projović, a potpredsjedničke funkcije zadržali su Ana Joković i Igor Rakočević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi