Danima čeka odlazak u PSG, a njegov klub prihvatio totalno drugačiju ponudu

Ndombele će biti baš razočaran

Danima čeka odlazak u PSG, a njegov klub prihvatio totalno drugačiju ponudu

E. Čaušević

Francuski fudbaler Tanguy Ndombele odlučan je da do kraja januarskog prelaznog roka napusti Tottenham.

Ovaj 25-godišnji veznjak stigao je u Tottenham kao veliko pojačanje iz Lyona na ljeto 2019. godine, a londonski klub platio ga je čak 60 miliona eura.

Od Ndombelea se mnogo očekivalo u Tottenhamu, ali mnogi smatraju da još uvijek nije opravdao očekivanja. Zbog toga se sve više špekuliše o njegovom odlasku jer se u dosadašnjem dijelu sezone nije naigrao.

Prethodnih sedmica uveliko se piše o tome da Ndombelea želi dovesti PSG, te je francuski veznjak poručio jasno da jedino želi ići u klub iz Pariza.

Međutim, Tottenham i PSG ne mogu nikako da se dogovore visine obeštećenja za ovog fudbalera zbog čega su se pregovori itekako odužili.

U sve to uključila se neočekivano i Valencia koja je kontaktirala Tottenham i poslala ponudu za posudbu Ndombelea do kraja sezone. Iako on strpljivo čeka odlazak u PSG engleski mediji navode da će biti neugodno iznenađen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, Tottenham je odlučio da prihvati ponudu Valencije jer nemaju više strpljenja da pregovaraju s Parižanima, ali se pribojavaju da bi Ndombele mogao da odbije ovu ponudu i sačekati PSG.

No, ukoliko PSG ne pošalje ponudu koju čeka Tottenham na kraju bi mogli svi da budu na gubitku, te da Ndombele ostane u klubu i očito grije klupu do kraja sezone.

Top Komentari

19211921
Ma idi na more u valenciju i uzivaj
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi