Maestralan lob Dannyja Ingsa: Liverpool bez klasičnog štopera nije izdržao tri minute

Maestralan lob Dannyja Ingsa: Liverpool bez klasičnog štopera nije izdržao tri minute

E. Škorić

Southampton je na samom početku meča poveo s 1:0 protiv Liverpoola.

Redsi su na ovo gostovanje stigli bez klasičnog štopera jer su povrijeđeni Gomez, Van Dijk i Matip, pa su Fabinho i Henderson zauzeli pozicije ispred Alissona, a između Robertsona i Alexander-Arnolda.

Nedostatak pravog štopera osjetio se nakon nepune tri minute igre. Danny Ings maestralnim lobom pogađa mrežu bivšeg kluba i Sveci dolaze neočekivano do vodstva.

Sjajan pogodak Ingsa pogledajte OVDJE.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArmiNN
Budel isti sastav protiv ovakvog UTDA od 12 tekmi bez poraza,i sjajnom formom..Bgm tesko
7 2
douglasssy
Ne znam sta bih vam rekao, ja bih radije dole igrao sa 3 i stavio Milnera koji je univerzalac i mnogo inteligentniji u defanzivi od Hendersona. Vidjelo se i da Henderson pokusava dati duge lopte na bekove iz pozicije stopera, cime Liverpool gubi na opcijama. Thiago prelos mentalno, liku treba dobar psiholog, totalno beskoristan u sredini.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi