Fudbaler Liverpoola poručio: Jedinstvena sezona, prvak će imati oko 80 bodova
FOTO - EPA

Fudbaler Liverpoola poručio: Jedinstvena sezona, prvak će imati oko 80 bodova

A. Beganović

Nakon 17 odigranih kola u Premiershipu prvoplasirani Liverpool ima sedam bodova više od desetoplasiranog West Hama.

To nam govori da gledamo dosta neizvjesnu sezonu, a fudbaler Liverpoola Andrew Robertson smatra će na kraju šampion imati oko 80 bodova.

"Ova sezona će biti jedinstvena. Mislim da ima sedam-osam timova koji se bore za titulu", rekao je Robertson pa dodao:

"Sa sigurnošću mogu reći da ove sezone prvenstvo neće biti osvojeno s 97 ili 98 bodova. Pobjednik će vjerojatno imati oko 80 bodova, jer se vodi napeta borba, svi gube bodove", dodao je fudbaler Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Liverpool je trenutno vodeći sa 33 boda koliko ima i drugoplasirani Manchester United. Na 3. mjestu je Leicester sa bodom manje, dok je Tottenham na 4. mjestu sa 29 bodova. Isto ima i petoplasirani Manchester City, dok su se od 6. do 10. mjesta poredali Everton, Aston Villa, Chelsea, Southampton i West Ham. Svi su osvojili do 26 boda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Jedino GAZIJIN CSKA iz Londona sigurno nece biti prvak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi