9

Komentari (9)

Bulle
Koliko su razvlačili trebao je 10 minuta produzit...jos ih je lijepo upozorio da sve štopa i nek je...realno idu mi na ***** ekipe koje povedu pa meljaju, oteẓ̌u i kad ti ga uvale onda kukaš.
TurgutBayraktar
Tako je Bosna je sebe shebala bekoliko puta povedu pa pocnu da se valjaju i nabijaju a ima barem 30-40 minuta do kraja a tek kad prodje 90 min mozda i to mozda tek tad mozes malo kod korner zastavice ako umijes malo vremena uzeti sve drugo nadiknade kadije
JuventinoBK
On je svoje uradio, *****e ispale, a mi prošli dalje
2.Mario
Tko to mi?Pa tvoji pretci su se borili za Turke protiv Talijana a moji za Talijane tj.Veneciju protiv tvojih Turaka Poturico!
BAJSJECAR1977
Hvala ti za ovih 8 minuta...
2.Mario
A tebi hvala za sve ove godine provedene pred televizorom kad gledaš na prvenstvima uvijek druge a nikad svoje.Vidiš kod nas je obrnuto.Uvijek igramo na svim prvenstvima i uvijek gledamo svoje.I navijamo za svoje.A ti uvijek navijaš za druge nikad za svoje.Kompleksi su žestoka stvar.Budemo ti opet sutra zagorčali život opet nećeš mirno spavati radi nas,tvrd smo mi materijal za razliku od vas.
BosanskaSvedska
Dobar sudija, igralo bi se jos koja minuta sve dok hr levati nebi primili gol!
2.Mario
Ako smo mi levati sa ovim rezultatima šta ste ste onda vi gospodine koji se hvali Srpskim traktorima a gledao ih je samo na TV?I zasluga tebe i tvog naroda osim gledanja na TV za te traktore nije ni 1%.Ti njima nabijaš traktore na nos a da nije bilo međunarodne zajednice ne bi ni bilo tvog naroda u BiH.Danas bi Srbi držali istok tj.Sarajevo i Tuzlu a Hrvati zapad a o vama bi se samo pričalo u prošlom vremenu.Samo zahvaljujući Zapadu ste opstali gospodine mufljuz.
BosanskaSvedska
Mario pajdo,da nije bilo svijeta koji je naoruzao hr levate nebi bilo ni pljeska niti oluje,kuzis ne?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.