5

Komentari (5)

Zoilomas
Svaki 6 mjeseci ovaj kao zna ko treba Unitedu a United tone li tone.
King_Kenny
...Wellbeck je neki dan izdominirao odbranu Uniteda,onog patuljka sto su ga doveli iz Ajaxa je unistio u skoku,mogu misliti sta ce mu raditi bolji igraci kad ga prosjecni Welbeck onako unistio...cak ga je u dva navrata i pretrcao.
Jupp
@king_kenny Strasno si naporan tip. Kad god udjem na neki clanak, uvijek ima neki tvoj, tipicni, ispodprosjecni i nepromisljeni komentar, cija je poenta da “isprovocira” nekoga, kao i obicno. Pitam se, otkud tolika negativa u covjeku i imas li drugih zanimacija u zivotu, pored skole koju pohadjas pretpostavljam, jer vidim po nekim tackama prije pocetka recenice da nisi jos savladao gramatiku i maternji jezik. Savjetovao bi ti svakako da pocnes da ghuzis, jer prvo, ti je vjerovatno i vrijeme davno bilo, a drugo sto kanalise negativnu energiju i tijelo ispunjava pozitivnom! Lp
davide.azzurri
Kenny je moj sin. Tek je usao u pubertet, prolazi kroz promjene. Molim za strpljenje i razumjevanje
King_Kenny
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.