Dario Đumić potpisao za Twente
Foto - Twente

Ugovor na dvije godine

Dario Đumić potpisao za Twente

M. Šljivak

Dario Đumić novi je igrač Twentea.

Ovaj 28-godišnji defanzivac dogovorio je dvogodišnju saradnju sa nizozemskim prvoligašem, a istakao je veliko zadovoljstvo što je stigao u novi klub.

"Osjetio sam da me klub zaista želi. To mi je bilo važno. Ovdje sam igrao sa NEC-om i Utrechtom, oba puta smo izgubili, a navijači Twentea su ostavili odličan dojam. Jedva čekam da zaigram i učinit ću sve da pomognem ekipi", rekao je Đumić.

"Sjajno je što smo dobili Darija. Željeli su ga mnogi klubovi, ali on je želio doći u Twente. Snažan je defanzivac , poznaje ligu i sa sobom nosi potrebno iskustvo", istakao je sportski direktor Twentea Jan Steuer.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Đumić je prošle sezone igrao za njemački Darmstadt, a u karijeri je još nastupao na Dynamo Dresden, NEC, Utrecht, Brondby i Norwich.

Promo

Top Komentari

Mowzilla
Odlicno, da nam se aBd vratis zdrav i naigran u repku.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti