Dario Purić karijeru nastavlja u Orašju

Bivši član Sarajeva

Dario Purić karijeru nastavlja u Orašju

Prvo veliko pojačanje Orašje za proljetni dio sezone u Prvoj ligi FBiH je iskusni Dario Purić. 

Nekadašnji član mlade reprezentacije BiH je nakon napuštanja Tekstilca bio u potrazi za novim klubom, a na kraju je odlučio prihvatiti ponudu Orašja s kojim će uskoro započeti pripreme. 

Uzimajući u obzir iskustvo koje je stekao tokom karijere, nema sumnje da će Purić predstavljati veliko pojačanje za Orašje. Labudovi sa Save u Prvoj ligi FBiH inače zauzimaju treću poziciju s tri boda manje u odnosu na Bosnu i zasigurno su jedan od kandidata za plasman u elitni rang. 

Purić (30) je, podsjećamo, bio član šampionske generacije Sarajeva iz sezone 2014/15., a sa bordom klubom je također osvojio i nacionalni Kup. Još je igrao za Modriču, OFK Beograd, Čelik, Slovan, Slobodu iz Užica, Slaviju... 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi