Dario Purić se vratio u matični klub

Dobio dvije uloge u timu

Dario Purić se vratio u matični klub

Nakon Darija Damjanovića u redove FK Modriča je stiglo još jedno iskusno pojačanje za nastavak sezone u Drugoj ligi Republike Srpske.

Naime, dres nekadašnjeg šampiona Bosne i Hercegovine će nositi i iskusni bh. fudbaler Dario Purić, koji je posljednji angažman imao u Zvijezdi iz Gradačca.

Iza Purića je veliko igračko iskustvo i nema sumnje da će predstavljati pojačanje za Modriču, a ovo mu je ujedno i povratak u matični klub, za koji je posljednji put igrao 2008. godine.

U Modriči će uporedo raditi i kao trener u omladinskoj školi.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Zapad:

Purić je kroz dosadašnju karijeru, između ostalog, igrao za Sarajevo, Slaviju, Čelik, Slobodu iz Užica, Slovan Liberec, OFK Beograd... Za "A" reprezentaciju BiH je odigrao dvije utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti