Darko Bodul se kratkom porukom na Instagramu oprostio od Sarajeva

Napustio bordo klub

Darko Bodul se kratkom porukom na Instagramu oprostio od Sarajeva

E. Čaušević

FK Sarajevo potvrdio je danas da Darko Bodul neće nositi bordo dres u narednoj sezoni.

Klub s Koševa će ubrzo početi pripreme za novu sezonu na čelu s novim trenerom Feđom Dudićem koji je jučer preuzeo kormilo Sarajeva.

Pred Dudićem je sigurno dosta posla tokom priprema, a čini se da su u klubu već lagano odlučili da se riješe pojedinih igrača kako bi otvorili prostor za dovođenje novih pojačanja.

Tako je Sarajevo jutros potvrdilo da je odlučeno da Darko Bodul, Dražen Bagarić i Boris Cmiljanić neće igrati za ovaj klub u narednoj sezoni.

Njima su istekli ugovori na kraju minute sezone, te su čelnici Sarajeva odlučili da im neće ponuditi nastavak saradnje. Nakon te potvrde na Instagramu se oglasio iskusni Bodul koji se kratkom porukom oprostio od Sarajeva.

"Hvala Vam i sretno FK Sarajevo", kratko je poručio Bodul na svom Instagram profilu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bodul je u dresu Sarajeva upisao ukupno 27 nastupa, te je postigao tri gola i upisao je također tri asistencije.

Ovaj 33-godišnji fudbaler u Sarajevo je stigao prošlog ljeta iz Ankaraspora. U svojoj karijeri promijenio je veliki broj klubova, te je nastupao još za Heerenveen, Ajax, Spartu Rotterdam, Nacional, Sturm Graz, Odense, Altach, Dundee United, Amkar Perm, Enisey i Soligorsk.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Ubleho jedna bolje da sutis
0 14
Uranija
Na pocetku dobar a u drugoj polusezoni poslije suspenzije od 5 utakmica jednostavno se nije vratio u formu. Sretno!
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi