Klub potvrdio poziv Peteva

Ponovo među Zmajevima

Klub potvrdio poziv Peteva

Samir Mlaćo

HNK Hajduk potvrdio je danas da je Darko Todorović dobio poziv selektora nogometne reprezentacije naše zemlje Ivayla Peteva.

Petev će u četvrtak objaviti spisak, no jasno je da će to skoro sav i 'procuriti' u javnost.

"Desni bek Hajduka Darko Todorović dobio je poziv od izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine za idući kvalifikacijski ciklus koji je na rasporedu krajem ožujka.

Bosna i Hercegovina će u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine snage odmjeriti s Finskom u Helsinkiju (24. ožujka) te s Francuskom sedam dana poslije, a između ta dva susreta BiH će odigrati i prijateljski dvoboj s Kostarikom (27. ožujka)", stoji na stranici Hajduka.

Todorović je do sada za našu selekciju upisao upisao 12 nastupa. U Hajduku se nalazi na posudbi iz Salzburga, a u posljednje vrijeme je jedan od najboljih u redovima Splićana.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hix
Spavate li mirno francuziiii????
8 1
ghast0
pa ovo spisak se... ganja i nagađa i potvrđuje od klubova? nema lista i to je to?
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti