7

Komentari (7)

Convicts
Vidi ovog Muse lopova starog i prevaranta sto te turcin ne odvede sa sobom treneru sa laznim pojacanjima i ugovorima
pitariistok
Amar Dedic - Salzburg (liga sampiona) Jusuf Gazibegovic - Sturm (kvalifikacije za Ligu Sampiona) Halid Sabanovic-Angers (Francuska liga,dvije utakmice po 90 minuta ima u ligi petice vec...) Kakav Todorovic crni...covjek igra ligu koja nikakve izglede nema da igra euro kupove plus covjek igra za Akhmat Grozni...hajd da je u Zenitu,CSKA,Spartak ili tako...majko draga kod nas portala i vijesti.
King_Kenny
@pitariistok ...mora se covjek prodati,nije ni bitna reprezentacija...
pjanke.sa
@pitariistok brate kod nas igraju 90% menadzeri a ne igraci zato sto su zasluzili. Minikad necemo naprijed dok iz nase lige ne budemo imali barem 60% igraca. Do tada, gledamo Vicka i njegove cetnike kako izvrsavaju Dodickove naredbe i unistavaju i ovaj Savez.
@rm1n
Budućnost pozicije desnog beka su: Amar Dedić i Halid Šabanović! Igraju u jačim klubovima i jačoj ligi.
JJRamzes
davide.azzurri
Nemaju jacek menadzera da uplati nastup
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.