Darko Vojvodić podnio ostavku na mjesto trenera Radničkog

Ekipa iz Lukavca bez trenera

Darko Vojvodić podnio ostavku na mjesto trenera Radničkog

M. Mehinović

Darko Vojvodić je prema nezvaničnim informacijama podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba FK Radnički iz Lukavca. On nije prisustvovao današnjem treningu ekipe Radničkog uoči sutrašnjeg polaska u Bihać.

Vojvodić je navodno bio izložen velikom pritisku sa svih strana te je to ujedno i razlog njegovog povlačenja.

 

Od dolaska Vojvodića u Lukavac, fudbaleri Radničkof su odigrali 16 utakmica. Ubilježili su samo jedan poraz dok su preostalih 15 neporaženi.

 

U proteklom vikendu, Radnički je igrao sa Vitezom, a ovaj duel je bio jedan od ključnih za plasman u Premijer ligu. Konačan rezultat je glasio 2:2, te su Vitežani zadržali prednost nad ekipom iz Lukavca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

Radnički u subotu gostuje u Bihaću, a uoči ove utakmice osam igrača nema pravo nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.