Darko Vojvodić ima novi posao

Cilj je Premijer liga

Darko Vojvodić ima novi posao

E. Škorić

Proslavljeni bh. trener Darko Vojvodić će naredne sezone voditi ekipu Slobode.

Sloboda iz Novog Grada protekle sezone nije uspjela da izbori Premijer ligu BiH kroz nastupe u Prvoj ligi RS, ali sa Vojvodićem će svakako imati veće šanse i to će biti primarni cilj najstarijeg bh. kluba naredne sezone.

Vojvodić će u nedjelju biti predstavljen kao novi šef stručnog štaba Slobode, na čijoj klupi će naslijediti Duška Vraneševića, koji je napravio veliki posao, ali će mjesto istupiti daleko iskusnijem i poznatijem treneru.

Nekadašnji igrač brojnih bh. klubova je trenersku karijeru počeo u Zvorniku na klupi Drine, pa trenirao Sloboda Tuzlu, Radnički Lukavac, GOŠK, Slaviju, gradačačku Zvijezdu, Simin Han, Borac, Olimpik, dok je posljednji angažman imao u Goraždu.

Top Komentari

bk123
po čemu je on proslavljeni BH trener, šta je to napravio u karijeri
6 0
Prazina
Zrinjski 1905, Sloboda 1910.......
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije