Ekspedicija FK Goražde sa velikim ljudskim kvalitetama: Istrčali na cestu da pomognu povrijeđenima
Brza reakcija i za svaku pohvalu

Na putu ka Maglaju imali 'poseban' zadatak

Ekspedicija FK Goražde sa velikim ljudskim kvalitetama: Istrčali na cestu da pomognu povrijeđenima

S. Mlaćo
Nogometaši Goražda jutros su krenuli put Maglaja gdje ih danas očekuje duel 28. kola Prve lige FBiH sa BFK Simm Bau.

Goražde trenutno zauzima osmo mjesto i u sigurnoj je zoni te izabranici Darka Vojvodića današnji meč mogu igrati za 'svoju dušu'.

Na putu ka Maglaju desila im se nesvakidašnja scena u kojoj su pokazali i svoje ljudske kvalitete.

Naime, Hrelja, Antić, Ćulov, Dučić i društvo su istrčali na cestu iz autobusa kada su vidjeli da se desila saobraćajna nesreća i da je nekoliko osoba povrijeđeno.

Među prvima je pritrčao i šef struke Darko Vojvodić, te zaista ekspedicija iz grada na Drini već sada se može nazvati pobjednikom dana.

Fudbaleri FK "Goražde" Goražde putujući na prvenstvenu utakmicu u Maglaj na putnom pravcu Foča-Trnovo mjesto Rogoj gdje...

Posted by Fudbalski klub Goražde on Wednesday, May 25, 2022
Oglasi

Svoj posao su već odradili, onaj u Maglaju je manje – više nebitan.

“Fudbaleri FK "Goražde" Goražde putujući na prvenstvu utakmicu u Maglaj na putnom pravcu Foča-Trnovo mjesto Rogoj gdje je bila saobraćajna nesreća, gdje su svi odmah reagovali i pomogli u nesreći.

Ponosni smo na Vas, Hvala Vam“, stoji u objavi FK Goražde.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi