Bayern poslao Alabu pred novinare, Austrijanac poslao otrovne strijelice

Odlični lijevi bek razočaran

Bayern poslao Alabu pred novinare, Austrijanac poslao otrovne strijelice

A. Čaušević

Dan nakon što je predsjednik Bayerna Herbert Hainer saopštio da je Bayern povukao ponudu ponuđenu Davidu Alabu austrijski fudbaler se pojavio pred njemačkim medijima uoči meča Lige prvaka protiv Red Bull Salzburga.

Alaba je kazao kako je za ovu informaciju čuo iz medija te da ne zna šta će se desiti u narednom periodu.

"Razočarenje je prava riječ. Čuo sam za to jučer. Bila je specijalna situacija. Vidjet ćemo šta će biti dalje. Nisam još o svemu razmislio".

Nakon toga je uputio otrovnu strijelicu prema čelnicima Bayerna je kako kaže interne stvari treba da ostanu interne.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Interne stvari trebaju ostati interes. Prezentovati moj lik u javnosti na ovaj način ne odgovara istini. Razočaran sam i to me boli što iznos plate nije zvanično negiran", kazao je odlični lijevi bek.

Alabi ugovor ističe na kraju sezone, a kako stvari stoje nakon 15-ak godina ponovit će se slučaj Michael Ballack koji je tada kao slobodan igrač otišao u Chelsea.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
Bajernu se ne postavljaju uslovi,Bajern postavlja uslove sine! Bajern ne uzima mega zvijezde nego tacno ono sto mu fali u timu da bi vladao,tako radi jedan GIGANT koji je mozda i u najboljoj finansijskih situaciji na svijetu. Dok neki kupuju zvijezde da bi zaradili na dresovima Bajern uzima neke " anonimuse". Jednostavno filozofija kluba je ta koja čini ovaj klub posebnim.
12 1
Maestro
Koliko si postao pohlepan za novcem to je čudo cijelu karijeru si tu i uvijek si nezadovoljan novcem stalno neku povišicu tražiš nezshvalniče
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi