Potpisao petogodišnji ugovor

David Alaba je novi igrač Real Madrida!

9

Komentari (9)

Vienner
Realu treba potpuna rekonstrukcija momcadi Alaba moze igrat vise pozicija
Krivaja Zavidovići
Da! Odličan univerzalac, ali mislim da će u Realu najviše igrati na poziciji štopera...
niko.niko
Kako sam citao, jedan od razloga zasto je otisao iz Bayerna osim finansija je i to sto hoce da igra u veznom redu, tako da..
kurjak
Dobro došao u kraljevski klub.
C.Banks
Karakter mu je nula. Pohlepan i nezahvalan. A kakav je igrač to najbolje znaju Bavarci, zadnjih desetak godina koliko je njegovih kikseva eliminisalo Bajern iz nokaut faze LP.
Krivaja Zavidovići
Što je nezahvalan! Došlo do zasićenja i želi promjenu sredine. Sa Bajernom je osvojio sve što se može osvojiti u klupskom fudbalu i traži novu motivaciju. Sasvim normalna pojava...
Śmeker007
HAHAHAHAHAA nema mi nista gore kad neko napise karakter mu je nikakav itd, ti pises kao da si sa njim ispijao pafe pa 99% znas kakav je on, a ne preko MEDIA da si saznao uffff
ragge
Strašan igrač, posebno zbog toga što može igrati na više pozicija, danas nema puno polivalentnih igrača kao što je on
Madridista
Odličan posao. Na tržištu nema mnogo boljih ni za pare da se kupi a ne besplatno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.