Old Trafford se navikao na sve, ali današnje odbrane De Gee nikoga nisu ostavile ravnodnušnim

Španac blistao, sve nagradio Rashford golom

Old Trafford se navikao na sve, ali današnje odbrane De Gee nikoga nisu ostavile ravnodnušnim

Edmir Škorić

Manchester United igra protiv Leicestera od 15 sati susret 24. kola engleske Premier lige.

United želi da nastavi s dobrom formom, ali utakmice s Leicesterom uvijek su teške, ali i efikasne i atraktivne.

Leicester je na Old Trafford stigao sa velikim očekivanjima nakon serije od tri uvjerljive pobjede, a bio je jako blizu da postigne barem jedan gol na početku današnjeg meča.

David De Gea je fantastičan golman, a danas je to posebno dokazao. Imao je dvije nestvarne odbrane, a njegov trud nagradio je Marcus Rashford, koji je u 25. minuti postigao gol za vodstvo Crvenih vragova.

Odbrane španskog golmana pogledajte OVDJE i OVDJE.

[twitter]https://twitter.com/eurofootcom/status/1627313576040955910[/twitter]

U prvih 30 minuta sjajan nogomet, čak 15 udaraca na oba gola, nekoliko sjajnih šansi i jedan gol, no sumnjamo da će ostati na tome.

United ima priliku da pobjedom učvrsti treće mjesto, ali će se primaknuti lideru Arsenalu na pet bodova i nastavit će svoju potjeru za vrhom tabele.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se Leicestera tiče, nalazi se na sredini tabele nakon niza dobrih rezultata u posljednje vrijeme, iako je jedno vrijeme bio u opasnoj zoni.

Bivši prvak Engleske teško da može napraviti nešto više ove sezone, ali može svakako da pomrsi račune svojim protivnicima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti