David Moyes u januaru dovodi dvojac iz Francuske

Škot želi u Ligu prvaka

David Moyes u januaru dovodi dvojac iz Francuske

Trener Evertona, David Moyes navodno u januarskom prelaznom roku želi dovesti napadački dvojac iz Francuske.

Stručnjak je sastavio listu željenih pojačanja koja će prema njegovom mišljenju pomoći klubu da izbori nastup u Ligi prvaka naredne sezone.

 

Napadač PSG-a, Kevin Gameiro je prema pisanjima britanskih medija na vrhu liste želja škotskog stručnjaka budući da je od dolaska Zlatana brahimovića, pao u drugi plan. Pretpostavlja se kako bi Parižani za ovog napadača tražili oko 10 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Igrač Toulousea, Wissam Ben Yedder je druga želja Moyesa. Ovaj mladi reprezentativac Francuske je u 16 ligaških susreta postigao devet golova što mu je dovoljna prepouka za dolazak na Goodison.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti