David Ospina napušta Arsenal
(Foto: EPA)

Seli u Tursku

David Ospina napušta Arsenal

M. Šljivak

Kolumbijski golman David Ospina (29) napustiće redove londonskog Arsenala.

Dolaskom Bernda Lena kolumbijski čuvar mreže je postao tek treći izbor na golu Topnika i odlučio se otići, a Arsenal mu nije pravio probleme u pregovorima sa drugim ekipama.

Karijeru će ovaj 29-godišnji golman nastaviti u redovima turskog Bešiktaša. Dogovor između dvije strane je postignuti i sada se čeka samo zeleno svjetlo iz Arsenala.

Ono će jako brzo i stići i Ospina će karijeru nastaviti u redovima turskog velikana, a Arsenal napušta nakon četiri godine.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ospina je član ekipe sa Emiratesa postao 2014. godine. Stigao je iz Nice i u ove četiri godine branio je 70 puta.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije