David Silva dobio ultimatum!

Šta će odlučiti Španac?

David Silva dobio ultimatum!

A. Čaušević

David Silva je u potrazi za novim angažmanom nakon što je poslije deset godina napustio Manchester City. 

Silva se već neko vrijeme povezuje sa Lazijom, a danas je dobio i ultimatum od Claudija Lotita da odluči da ći prihvatiti ponudu rimskog kluba ili ne.

Naime, Lotito je nekadašnjem reprezentativcu dao rok do sutra da odluči da će pristati da potpiše za Nebeskoplave koji će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka.

Lotito je polako počeo da gubi strpljenje sa Silvinim oduglačenjem i jasno je dao do znanja iskusnom veznjaku da je krajnje vrijeme da donese odluku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, za Silvu su se počeli interesovati Napoli i Juventus, ali i Valencija što je natjeralo Lotita da ubrza stvari sa španskim fudbalerom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi