David Silva: Real Madrid je zvao i zvao, ali nisam želio tamo

Iskusni Španac o počecima

David Silva: Real Madrid je zvao i zvao, ali nisam želio tamo

Sjajni veznjak Manchester Cityja, David Silva, se polako, ali sigurno bliži kraju svoje karijere.

Danas su mu 34 godine i na kraju sezone će napustiti Manchester City, nakon čitave decenije na Etihadu.

Naime, David Silva je početkom sezone saopštio da neće produživati ugovor koji mu ističe 30. juna 2020.

Silva se u dokumentarcu "Made in Gran Canaria" kojeg je snimio upravo City prisjetio svoj mlađih dana i vremena kada je bio na meti Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Posjetio sam Real Madrid kao mladi igrač, ali moj otac je bio protiv odlaska u Real u tim godinama", rekao je Silva, pa dodao:

"Rekao im je da će me morati pratiti u mom timu, San Fernandu. Nakon toga se više nisam vraćao... Zvali su iz godine u godinu, ali nisam želio ići. Ostao sam u tim iz svog grada i onda sam prešao u Valenciju".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Sta jos kazu legendo ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi