Madridski AS je sastavio Realov tim budućnosti s Mbappeom kao najvećom zvijezdom

Ekipa koja bi sijala strah

Madridski AS je sastavio Realov tim budućnosti s Mbappeom kao najvećom zvijezdom

A. Čaušević

Real Madrid nosi epitet najvećeg kluba na svijetu i teško koji igrač se odluči odbiti poziv popularnih Kraljeva. 

List AS koji je tradicionalno naklonjen Real Madridu je sastavio ekipu budućnosti Los Blancosa sa Kylianom Mbappeom kao najvećom zvijezdom.

Real Madrid će kad-tad napraviti smjenu generacije s obzirom da trenutno najveće zvijezde poput Sergija Ramosa, Tonija Kroosa, Luke Modrića i Karima Benzeme polako ulaze u jesen karijere.

Mbappe je već duže vrijeme želja Reala i nema dileme da će u narednim prijelaznim rokovima Los Blancosi krenuti po Francuza, a gledajući prošlost Kraljevi ono što žele to i dobiju.

Prema prognozama AS-a koji je tradicionalno dobro upućen u dešavanja na stadionu Santiago Bernabeu sastav budućnosti bi trebao izgledati ovako:

Lunin - Achraf, Militao, Varane, Reguilon - Odegaard, Reinier, Valverde - Vinicius, Rodrigo, Mbappe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Većina fudbalera iz nabrojane ekipe su već sada članovi Reala, dok su neki na posudbama u evropskim klubovima. Inače, aktuelna vrijednost ovog tima iznosi 620 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Melan
Zna se ko je najveći klub, Hala Madrid!
4 8
ubnt
Ne nosi epitet najvećeg , već Real jeste najveći klub na svijetu svih vremena i za sva vremena ! Ne morate podilaziti ovim ljubomornim pacenicima , navijačima ostalih klubova !
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi