David Villa dokazao da još uvijek voli Barcelonu

Emotivno proslavio gol Roberta

David Villa dokazao da još uvijek voli Barcelonu

Endin Čaušević

Pobjeda Barcelone protiv PSG-a u revanš meču osmine finala Lige prvaka bit će glavna tema sigurno još danima.

Barca je na krilima velike podrške na Nou Campu uspjela da napravi čudo i slavi sa 6:1 iako je poražena u prvom meču sa 4:0. Katalonci su uspjeli da po prvi put u historiji stignu ovakav zaostatak i plasiraju se u četvrtfinale ovog takmičenja.

Navijači Barcelone su dosta emotivno proslavili šesti gol, ali nisu bili jedini. Ljubitelji fudbala širom svijeta su ovaj meč okarakterisali kao jedan od najboljih u historiji.

Nekadašnji napadač Barcelone, David Villa, sa svojim saigračima iz New York Cityja pratio je ovaj meč, te je dosta srčano proživljavao svaki napad. Nažalost, kod gola Sergi Roberta nastala je samo ova fotografija. Ali, i ona najbolje govori koliko Villa i danas voli Barcu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi