David Villa se vraća u Evropu?
EPA

Dobio poziv iz Španije

David Villa se vraća u Evropu?

Španski mediji pišu da bi iskusni David Villa mogao prijevremeno završiti epizodu u MLS-u.

Villa od 2014. godine nastupa za New York City i sa 34 godine na ramenima sve više razmišlja o prekidu karijere, a klub u kojem bi mogao završiti svoju priču je Sporting Gijon. 

Uprava ovog španskog prvoligaša je pozvala Villu da se vrati u Sporting i u njemu provede posljednje dane svoje igračke karijere, a navijači s nestrpljenjem očekuju njegov odgovor. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Villa je prvi profesionalni ugovor potpisao upravo sa Sportingom. Četiri sezone je branio boje tima iz Gijona i u tom periodu je napravio ime. Potom su uslijedili transferi u Zaragozu, Valenciju, Barcelonu, Atletico...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi