Ognjen Vranješ raskinuo ugovor sa Sportingom

Prema pisanju španske Marce

Ognjen Vranješ raskinuo ugovor sa Sportingom

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ raskinuo je ugovor sa Sportingom, prenosi Marca. 

Vranješ (26) je u tim iz Gijona stigao u januaru iz Gaziantepspora, a iako se odmah na startu izborio za mjesto u prvoj postavi, trener Abelardo donio je odluku da u novoj sezoni španske Primere neće računati na njegove usluge. 

"Poručio sam Vranješu i Canellu da mogu potražiti novi klub jer nisu u mojim planovima. Imaju male šanse da igraju ", izjavio je nedavno trener Sportinga.

Španski mediji tvrde da su Vranješ i Sporting raskinuli ugovor i naš fudbaler će sa slobodnim papirima imati mogućnost da potraži novi klub. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju dodajmo da je Vranješ tokom epizode u Sportingu odigrao 11 utakmica, a tokom karijere još je igrao za Gaziantepspor, Elazigspor, Krasnodar, Sheriff, Alaniju, Crvenu zvezdu, Napredak, Borac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi