Davids: Del Piera niko ne može zamijeniti

Veteran hvali svog nekadašnjeg saigrača

Davids: Del Piera niko ne može zamijeniti

Nekadašnji veznjak Juventusa,Edgar Davids nahvalio je svog nekadašnjeg saigrača Alessandra Del Piera.  

Del Piero napušta Juventus nakon nevjerovatnih 19 godina koliko je proveo u redovima torinskog giganta. Njegov nekadašnji saigrač, Edgar Davids kazao je da nema sumnje u to da je Del Piero zaslužio status legende u klubu i zemlji.

 

"Fudbal više neće imati igrača kao što je Alessandro Del Piero", kazao je Davids za Goal.com te je dodao:

 

"Juventus nikada neće moći da kupi takvog igrača. Niko ne može zauzeti njegovo mjesto u ekipi. Postigao je toliko ličnih uspjeha svojim talentom i karakterom".

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Del Piero je u svojoj karijeri ubilježio 91 nastup za reprezentaciju Italije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti