De Boer dolazi kod Bešića u Everton?

Nakon napuštanja Ajaxa

De Boer dolazi kod Bešića u Everton?

Frank De Boer i Ajax su sporazumno raskinuli saradnju nakon dramatične završnice u holandskom prvenstvu. 

Proslavljeni fudbaler tima iz Amsterdama nakon šest godina je napustio kormilo 'kopljanika' s kojima je osvojio četiri uzastopne titule, a čini se da problema sa pronalaskom nove sredine neće imati. 

Među klubovima koji su zainteresovani za De Boera spominju se Valencia i Everton, a vrijedi podsjetiti da je ovaj 45-godišnji stručnjak ranije izjavio da bi volio da se okuša u Engleskoj i da mu imponuje ponuda iz Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ajax je pod vodstvom De Boera u posljednjem kolu Eredivisie ispustio titulu poslije remija sa Graafschapom, što je iskoristio PSV i trijumfom došao do 23. naslova u bogatoj klupskoj historiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi